Chesterfield fotelek

Válogasson kedvére Chesterfield fotel kínálatunkból. Amennyiben a fotelek között nem találja az Önnek megfelelőt, akár kép alapján is elkészítjük leendő fotelét, Chesterfield stílusban.

Bármelyik fotel az Öné lehet akár kanapé, vagy komplett ülőgarnitúra (2+3 személyes kanapé + fotel) formájában is.

Lehetősége van megtervezni saját Chesterfield fotelét, amely során meghatározhatja a díszítések mennyiségét, a méreteket, valamint több mint 3.000 bőr, valamint 1.000 szövet kínálatból megtalálhatja kedvenc kárpitját.

Minden fotel

Z

Kárpitos mesterek kezei által készül.

Z

Kizárólag csúcsminőségű anyagokból.

Z

Klasszikus és modern stílusban.

Z
Egyedi, amivel nem fog máshol találkozni.
Z

Saját üzemünkben, hazai gyártásban.

Z

A végletekig személyre szabható design, méret, komfort.

Chesterfield kanapé

Classic

A Classic Chesterfield fotel minden négyzet-centiméterét a Chesterfield stílusra jellemző díszítés borítja. A háttámla és ülés alatti részen mélytűzött gombozás, a karfákon hajtások, de igény szerint még az üléspárnák is készülhetnek préselt mintázatú kárpitozással.

Chesterfield kanapé

Classic Deluxe

A Classic Chesterfield bőr fotel Deluxe változata. A Deluxe élményt pedig a karfákon található, különleges 3D hatást keltő hajtásokban, és az oldalt és hátul található kárómintás gombozott varrásokban találjuk.

Chesterfield kanapé

Winchester

Tradicionális Chesterfield bőr fotel, amelyet még az üléspárnákon is mélytűzött gombozás díszít. A ívelt „flyaway” karfáin több 100 díszszeg fut végig. A magas lábak réz görgőkkel vannak ellátva, így könnyebben mozgatható ez a méretes fotel.

Balmoral chesterfield bőr fotel

Balmoral

Esztergált bükkfa lábak, ülés alatti hajtások, mélytűzött gombozás és díszszegek sokasága ékesíti a Balmoral Chesterfield fotelt. Karfái tulipán formában végződnek. Robusztus méretei megkövetelik a nagyobb tereket.

Chesterfield kanapé

Rochester

A magas háttámla, és lágy töltetű, többrétegű memóriahab garantálja, hogy a Rochester egy egyik legkényelmesebb Chesterfield fotel. Szolidabb méretei miatt a kisebb, klasszikus enteriőrök kedvence lehet.
Chesterfield kanapé

Monks

Egy gazdagon díszített Chesterfield fotel, a XVIII. század hajnalából. Mélytűzött gombozás borítja a fotel egészét. A kifelé ívelő karfákon díszszegek száza található. Az alacsony karfák által kisebb terekben is tökéletes választás, legyen az iroda, dolgozó szoba vagy tárgyaló.

Chesterfield kanapé

Oxford

A korai Chesterfield stílus képviselője az Oxford fotel. A keskeny díszszegekkel díszített karfák követik a háttámla ívét, és körülölelik használóját. A magas háttámla kényelmes, stabil tartást biztosít akár hosszú órákon keresztül. Főként klasszikus stílusú otthonokban, irodákban lehet ideális választás.

Classic Deluxe chesterfield kanapé

Sophie Capitonnée

Modern Chesterfield fotel, amely különlegessége, hogy még a lábait is kárpit borítja. Minimalista stílusán csak a mélytűzött gombozás és hajtások sejtetik, hogy egy Chesterfield fotelról van szó. A bőr mellett bársony kárpitozással is lenyűgöző látványt nyújt.

Queen Anne chesterfield bőr fotel

Queen Anne

Aki egy igazán tradicionális Chesterfield fotelt keres, amin a korai Chesterfield stílusjegyei köszönnek vissza, annak a Queen Anne a tökéletes választás. Kecses formái, gazdag díszítése, ívelt karfái a női bájt sugározzák magából.

Classic Deluxe chesterfield kanapé

Canterbury

Tradicionális Chesterfield bőr fotel, magas háttámlával, tulipán formában végződő karfákkal, amelyek a háttámla magasságáig ívelnek, díszszegek százával növelve a fotel nívóját. Kecses formája tökéletesen mutat kisebb terekben is.

Chesterfield kanapé

Bristol

Tradicionális Chesterfield fotel, ívelt, kecses formákkal, és gazdagon díszített külsővel. Karfái az alacsony háttámla magasságában érnek véget. Klasszikus stílusú enteriőrökben igazán mutatós.

Chesterfield kanapé

Windsor

Modern Chesterfield fotel, különlegessége a kárpitozott lábakban és a fotel egészét beborító mélytűzött gombozásban rejlik. Minimál és klasszikus enteriőrökben is ideális választás lehet.

Belgravia Chesterfield fotel

Belgravia

Egy ízig vérig Chesterfield fotel, amely modern enteriőrökbe is tökéletesen passzol. A bőr mellett a bársony is nagyon jól áll ennek a kecses fotelnek, amelynek kanapé változata igen extravagáns színben pompázik kínálatunkban.

Belgravia Chesterfield fotel

York

A York fotel a tradicionális Chesterfield stílus minden védjegyét magán hordozza. Gazdagon díszített megjelenése bármely helyiség központi elemévé emeli. A normál méret mellett XL szélességben is elérhető!

Belgravia Chesterfield fotel

Hampton

Egy Chesterfield fotel, ami szakít a Chesterfield stílusra jellemző hagyományokkal. Teszi mindezt a mélytűzött gombozás elhagyásával, valamint a szövet kárpitozással.
Nem találja a fenti Chesterfield fotelek között azt amit keres? Bármelyik Chesterfield fotelt az Ön igényeire szabjuk. Állítsa össze saját Chesterfield fotelét és mi elkészítjük, akár kép alapján is.

Chesterfield fotel kínálatunk komplett ülőgarnitúraként vagy kanapéként is az Öné lehet, sőt akár sarokgarnitúraként is kérheti egyes modelljeinket.

További hasznos információkat talál az alábbi linkekre kattintva.

Gyakran ismételt kérdések>>>
Bemutatóteremről bővebben>>>
Rólunk>>>