Balmoral Chesterfield fotel

Egy igazán robusztus Chesterfield fotel. Kifelé ívelő tulipán formájú karfái még több teret igényelnek, így nagyobb helyiségekben lehet ideális választás. Több 100 díszszeg fut végig a karfákon és az ülések alatt. A mélytűzött gombozás a háttámlán és a karfák belső oldalán tovább emeli a Balmoral fotel nívóját.

Komoly megjelenése ideális lehet irodákba, tárgyalókba, vagy akár dolgozószobákba egyaránt.

Méretek

,

Szélesség: 150 cm

)

Magasság: 89 cm

1

Mélység: 110 cm

A fotel méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Balmoral Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Strapabíró, masszív bükkfából készült kecses vázszerkezet biztosítja a szilárd alapokat, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések maximális kényelme érdekében kacsatoll kitöltő anyagot használunk, de igény szerint a legmodernebb habokkal is kérhető.

Lábak

Lábai aszimmetrikusak. Elől gyűrűkkel gazdagon díszített, egyedi színre pácolt esztergált bükkfa lábak. Hátul ívelt, hasáb alakú lábakon áll.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Balmoral Chesterfield fotel stílusával megegyező szék, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Balmoral fotel.

Elnyerte tetszését a Balmoral Chesterfield fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.