Balmoral Chesterfield kanapé

Robusztus méretei által minden enteriőrben domináns szerepet tölt be. Magas háttámlája stabil, kényelmes testtartást biztosít. Könnycsepp formában végződő karfáit díszszegek sokasága valódi unikummá varázsolják. Méreteiből adódóan az elhelyezése nagyobb terekben javasolt.

Az ülések domború alakjáért és kényelméért a tollas párna a felelős, amely igény szerint akár szivaccsal is kérhető.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 213 cm
Mélység: 110 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 251 cm
Mélység: 110 cm
Magasság 80 cm

Z

Fotel

Szélesség: 150 cm
Mélység: 110 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 42 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Balmoral Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Masszív bükkfából készült szilárd vázszerkezete biztosítja a hosszú élettartamot. Függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus rugózata pedig a kényelemért felelős.

Karfa és háttámla

Az átlagosnál magasabb karfái és háttámlája stabil és kényelmes tartást biztosít, akár magasabb személyek számára is, de igény szerint alacsony karfákkal is készülhet. A kitöltő anyag nagy sűrűségű, rugalmas poliuretán hab, amely lágy komfortot biztosít.

Üléspárnák

Üléspárnái alap kitöltő anyaga a toll, de igény szerint a legmodernebb habokkal, szivacsokkal is kérhető.

Lábak

Egyedi színre pácolt, bükkfából készült esztergált lábai elől gyűrűkkel gazdagon díszített, hátul pedig ívelt, hasáb alakban végződnek.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Balmoral kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Balmoral modell.

Elnyerte tetszését a Balmoral kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.