Chesterfield ülőgarnitúra

Chesterfield ülőgarnitúrák szinte végtelen variációs lehetőségekkel. Kombinálja kedvére a méreteket, elrendezéseket, Chesterfield stílusokat és kárpitanyagokat.

Lehetősége van megtervezni és összeállítani az igényei szerint leendő ülőgarnitúráját. 2-3-4 személyes kanapék, sarok garnitúrák, fotelek szerteágazó kombinációját kínáljuk Önnek.

Megálmodta már, hogy milyen ülőgarnitúrát szeretne? Elkészítjük az ízlésének megfelelő Chesterfield ülőgarnitúrát, akár képről is.

A Chesterfield ülőgarnitúrák nagyrészt bőrből készülnek, de szövetből vagy bársonyból is ellenállhatatlan látványt nyújtanak. Több mint 3.000 bőr, valamint 1.000 különféle szövet kínálatunk garantáltan lefedi minden igényét.

Ülőgarnitúráink

Z

Kárpitos mesterek kezei által készülnek.

Z

Kizárólag csúcsminőségű anyagokból.

Z

Klasszikus és modern stílusban.

Z
Egyedi, amivel nem fog máshol találkozni.
Z

Saját üzemünkben, hazai gyártásban.

Z

A végletekig személyre szabható design, méret, komfort.

Chesterfield kanapé

Classic

Klasszikus Chesterfield bőr ülőgarnitúra, amely kérésre ágyneműtartó és vendégágy funkcióval is elérhető. Ideális választás lehet otthona mellett irodákba, tárgyalókba, modern és klasszikus enteriőrökbe. Ágyneműtartó és vendégágy funkcióval is elérhető.

Chesterfield kanapé

Classic Deluxe

Egy letisztult Chesterfield ülőgarnitúra, Deluxe kivitelben. Tökéletesen illik modern és klasszikus enteriőrökbe is. Az ülőgarnitúra minden apró részlete a lábaktól, az üléseken át egészen a háttámláig Kárpitos mesterek keze munkája.

Balmoral chesterfield bőr Garnitúra

Balmoral

Egy hamisítatlan Chesterfield bőr ülőgarnitúra, amely robusztus méretei miatt megköveteli a nagyobb tereket. Első lábai réz görgőkkel vannak szerelve, így nagy mérete ellenére könnyedén mozgatható.

Chesterfield kanapé

Bristol

Az ívelt formák szerelmeseinek készült a Bristol Chesterfield ülőgarnitúra. A háttámla valamint a karfák is szépen ívelt formákat követnek. Klasszikus stílusú enteriőrökben igen mutatós darab.

Chesterfield kanapé

Belgravia

Minden Chesterfield jellegzetességet felsorakoztat a Belgravia ülőgarnitúra. Mélytűzött gombozás borít minden felületet, valamint több 1.000 díszszeg emeli tovább a nívóját az ülőgarnitúrának. Szövettel is igen mutatós darab.

Chesterfield kanapé

Roma

Egy Chesterfield ülőgarnitúra, ami szakít a hagyományos formákkal. Félköríves elrendezése egyedülálló megjelenést kölcsönöz, ami igazi kihívás még a kárpitos mesterek számára is. Kifejezetten alkalmas nagyobb terekbe.

Chesterfield kanapé

Deco Chester

Art Deco stílusjegyeket viseli ez a modern-klasszikus Chesterfield bőr ülőgarnitúra. Egyenes vonalak és minimalista design jellemzi, ami modern enteriőrökbe is passzol. Réz görgőkkel ellátott lábai által könnyen mozgatható.

york chesterfield bőr ülőgarnitúra

York

Hagyományos Chesterfield ülőgarnitúra, amely a komfort terén páratlan élményt nyújt. Sűrű, mélytüzött gombozás díszíti a York teljes felületét, amely díszszegek sokaságával van kiegészítve.

Chesterfield kanapé

Oxford

Tradicionális Chesterfield ülőgarnitúra, a 18. századból. A karfák egészen a háttámla magasságáig ívelnek, így körülöleli az Oxford használóját. Párnázott karfái, ülései és háttámlája kényelmes, stabil testtartást biztosít.

Chesterfield kanapé

Queen Anne

Királyi elegancia, kecsesség, nőies vonalak jellemzik ezt a hamisítatlan Chesterfield bőr ülőgarnitúrát. Anna királyné kedvence, a magas lábakkal, ívelt karfákkal és háttámlával igazán exkluzív hatást kölcsönöz minden enteriőr számára.

Chesterfield kanapé

Monks

Magas háttámlás, keskeny karfás Chesterfield ülőgarnitúra, amely szerényebb méretei miatt kisebb terekben is ideális választás. A háttámla szélei befelé ívelnek, így körülölelve használóját.

Chesterfield kanapé

Rochester

Egyszerű, letisztult design jellemző erre a magas támlás, igazán kényelmes Chesterfield ülőgarnitúrára. Modern és klasszikus enteriőrökben is megállja a helyét, akár kisebb terekben is kényelmesen elhelyezhető.

Chesterfield kanapé

Winchester

Igazi angol, tradicionális Chesterfield ülőgarnitúra, a Chesterfield stílus minden jellemzőivel. Mélytüzött gombozás borítja az ülőgarnitúra egészét. Ívelt karfáit díszszegek száza teszi még nívósabbá, amelyet a réz görgős lábak tovább emelnek.

Chesterfield kanapé

Windsor

Modern Chesterfield ülőgarnitúra, kárpitozott lábakkal. A mély kifejezetten nagy ülőfelület kényelmes tartást biztosít. Mélytűzött gombozás díszíti az ülések kivételével a kanapé egészét, beleértve a karfák és háttámla külső részét is.

hampton chesterfield ülőgarnitúra

Hampton

A Chesterfield kanapékra jellemző mélytűzött gombozás hiányában a Hampton Chesterfield kanapé igazán különleges. Modern enteriőrökben is jól mutat akár bőr vagy szövet kárpitozással.

hampton chesterfield ülőgarnitúra

Venezia

Karcsú, kézzel megmunkált, esztergált lábak, mélytűzött gombozással díszített háttámla, amely egybeforr a karfákkal. Magas háttámlája kényelmes és egyenes testtartást nyújt.

Nem találja a fenti Chesterfield modellek között azt amit keres? Bármelyik Chesterfield ülőgarnitúrát az Ön igényeire szabjuk. Állítsa össze saját ülőgarnitúráját és mi elkészítjük, akár kép alapján is.

Chesterfield ülőgarnitúra kínálatunk a megszokott összeállítás mellett (3-2-1 bőr ülőgarnitúra) rengeteg egyéb kombinációban (3-1-1, 3-3-1, sarok vagy ottomános ülőgarnitúra) is az Öné lehet.

További hasznos információkat talál az alábbi linkekre kattintva.

Gyakran ismételt kérdések>>>
Bemutatóteremről bővebben>>>
Rólunk>>>

További hasznos információkat talál az alábbi linkekre kattintva.

Gyakran ismételt kérdések>>>
Bemutatóteremről bővebben>>>
Rólunk>>>