Classic Chesterfield ülőgarnitúra

Klasszikus Chesterfield ülőgarnitúra, amely modern és klasszikus enteriőrökben is tökéletes választás lehet, letisztult formavilágának köszönhetően.

A karfák és a háttámla magassága egy vonalban fut. A háttámla magasságát kérésére beálljunk az Önnek optimális magasságra.

Az ülőgarnitúra igény szerint vendégágy és ágyneműtartó funkciókkal is kérhető, sőt, sarokgarnitúraként is igazán mutatós darab.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 235 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

Fotel

Hosszúság: 115 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 250 cm
Magasság 80 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 310 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Hosszúság: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 45 cm

*Az ülőgarnitúra méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúra egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Classic Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

i

Technikai információk

Vázszerkezet

Strapabíró, kemény bükkfából készült váz, acél hullám rugózattal. Az ágyneműtartós és vendégágy funkciókat tartalmazó kanapék a nagy teherbírás érdekében acél áthidalással is rendelkeznek.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Az 5 cm magasságú esztergált lábai bükkfából készülnek, színre pácolva. A lábak színe, kialakítása, mérete is igény szerint személyre szabható.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat.

A Classic Chesterfield ülőgarnitúra elérhető kanapé, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Classic modell.

Elnyerte tetszését a Classic ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.