Chesterfield szék

Chesterfield székek szerteágazó kínálata a forgó és főnöki székektől, a tárgyaló székeken át, egészen az étkező és karfás székekig.

Több opció is a rendelkezésére áll, hogy saját ízlésére és testalkatára szabott egyedi Chesterfield széke legyen. A Design mellett a székek magassága, szélessége, vagy akár az ülőfelület mérete is az Ön igényei szerint alakíthatóak.

Elkészült Chesterfield széke mellé, designban tökéletesen megegyező kanapék, komplett ülőgarnitúrák vagy fotelek elkészítésében is állunk rendelkezésére.

Magyarország legnagyobb bútorbőr kínálatával várjuk, ami több mint 3000 bőrtípus és színárnyalat egyvelegéből tevődik össze. Emellett közel 1000 szövetből is kedvére válogathat.

Minden Chesterfield szék

Z

Kárpitos mesterek kezei által készül.

Z

Kizárólag csúcsminőségű anyagokból.

Z

Klasszikus és modern stílusban.

Z
Egyedi, amivel nem fog máshol találkozni.
Z

Saját üzemünkben, hazai gyártásban.

Z

A végletekig személyre szabható design és méret.

Classic Deluxe chesterfield kanapé

Director's Chair forgószék

Az elegáns Chesterfield stílus és a modern irodai forgószékek egyvelege. Ez a Chesterfield főnöki forgószék minden részletében az elegancia, kifinomultság megtestesítője. Mélytűzött gombozás, díszszegek sokasága, a pácolt bükkfából megmunkált karfa előlap, mind aprólékos mesterek kezeit dicsérik. A strapabíró acél mechanika pedig minden irodai környezetben megállja a helyét.

Classic Deluxe chesterfield kanapé

Director's Chair

A Director’s Chair Chesterfield forgószékkel tökéletesen megegyező design, szék kivitelben. A kecsesen hajlított, tradicionális bükkfa lábak stílusa a karfákon, és az üléspárna alatt is visszaköszön. A kényelemről a vastagon párnázott ülések, háttámla és karfák gondoskodnak.

Captains Chair chesterfield szék

Captain's Chair forgószék

Egy tradicionális Chesterfield forgószék, igazán egyedi megjelenéssel. Különlegessége az esztergált bükkfából készült támladerék, amelyet korabeli hajók ihlettek. A támladerék felett található ergonomikus kialakítású támla biztosítja a kényelmet. Bárhová tervezi a kapitány széket, biztos lehet benne, hogy a figyelem központjában lesz.

Executive chesterfield bőr forgószék

Executive Chair forgószék

Egy ízig vérig Chesterfield stílusú szék, ami megfelel a mai, modern kor irodai követelményeinek. A stílusos külső egy kemény, strapabíró acélból készült gázliftet és lábcsillagot takar. A vastag üléspárnák pedig biztosítják a kényelmes, pihentető ülést. Tökéletes választás irodákba, dolgozó szobákba egyaránt.

Chesterfield kanapé

President Chesterfield forgószék

A President Chesterfield főnöki forgószék a nevéhez méltóan elnöki kényelmet és érzést biztosít használójának. A magas mélytűzött háttámla nem csak exkluzív megjelenést, hanem kényelmes tartást biztosít akár hosszú órákon át. Tökéletes választás irodákba, tárgyalókba, és mindenhová ahol fontos a megjelenés.

Chesterfield kanapé

Williams IV. Library Chair

Egy igazán különleges és gazdagon díszített Chesterfield szék a 19. századból. Minden apró részlétéből sugárzik a luxus és elegancia. Gondosan kidolgozott karfái és lábai, faragott mintákkal a Chesterfield stíluson belül is ritkaságnak számít.

Sophie Capitonné chesterfield forgószék

Sophie Capitonné forgószék

Ez a Chesterfield forgószék tökéletes mása a Sophie Capitonné design fotelnek. A kárpitozott lábakat gurulós, erős mechanikával szerelt görgők váltják. A gazdagon díszített háttámla és karfák a Chesterfield hagyományait őrzik, de tökéletesen illeszkedik modern irodai környezetbe is.

Chesterfield kanapé

Gainsborough Chair forgószék

A Chesterfield forgószék, amely tetőtől talpig megfelel a stílus követelményeinek. Az acél lábcsillagot és gázliftet profilozott, marással készített színre pácolt bükkfa rejti. Mélytűzött gombozás díszíti az ülést és háttámlát. A karfán és ülésen antik díszszegek emelik tovább a nívóját ennek a főnöki forgószéknek.

Library Chair Chesterfield szék

Library Chair Chesterfield karfás szék

A Library Chair a Chesterfield stílus tökéletes megtestesítője. Tetőtől talpig, minden centiméterét díszítés borítja. Magas, megmunkált lábak és háttámla, mélytűzött gombozás, díszszegek ezrei teszik még különlegesebbé ezt a kényelmes, tradicionális Chesterfield karfás széket.

Chesterfield kanapé

Library Chair Chesterfield étkezőszék

A Library Chair Chesterfield szék karfa nélküli változata. Kecses, magas bükkfából készült lábait igény szerinti színre pácoljuk. A mélytűzött gombozás a háttámla és az ülőfelület egészét díszíti. Magas háttámlája kényelmes és stabil testtartást biztosít. Ideális lehet tárgyalókba, irodákba, várótermekbe és étkezőszékként is.

Chesterfield kanapé

Gainsborough karfás étkező és tárgyaló szék

A Gainsborough Chesterfield szék karfás változata. Tökéletesen mutatja, milyen széles variációs lehetőségek adottak a Chesterfield székek személyre szabása terén. A bükkfából készült elemek egyedi színre pácolása, és a több 1.000 kárpitanyag kombinációja végtelen lehetőséget biztosít.

Gainsborough étkezőszék

Gainsborough kafa nélküli étkező és tárgyaló szék

Kényelmes, stabil tartás, strapabíró kialakítás, megfűszerezve egy kis Chesterfield stílussal. A Gainsborough Chesterfield szék akár étkezőkbe, akár irodákban, tárgyalókban tökéletesen megállja a helyét. A láb-összekötők garantálják, hogy egy életen át tartson ez az időtlen klasszikus Chesterfield.

Nem találta a fenti Chesterfield székek között az igényeihez tökéletesen megfelelő modellt? Éljen a szinte végtelen variációs lehetőséggel, és szabja ízléséhez leendő székét.
A több 1000 rendelkezésére álló kárpitanyag mellett egyedi méretekben (magasság, szélesség, ülésfelület mérete), valamint az Ön által meghatározott színre pácolt bükkfa elemekkel és díszszegek színezésével teheti egyedivé saját Chesterfield székét.

Rendezzen be akár egy egész otthont vagy irodát Chesterfield bútorokkal. A székek stílusához igazított Chesterfield kanapék, komplett ülőgarnitúrák, fotelek készítésével is állunk rendelkezésére.

További hasznos információkat talál az alábbi linkekre kattintva.

Gyakran ismételt kérdések>>>
Bemutatóteremről bővebben>>>
Rólunk>>>