Captain’s Chair Chesterfield forgószék

Tradicionális angol Chesterfield forgószék. Legszembetűnőbb jellemzője az esztergált és egyedi színre pácolt, bükkfa támladerék. Az exkluzív megjelenés nem megy a kényelem rovására. Erről az ergonomikus kialakítású, alacsony háttámla gondoskodik.

Luxust árasztó megjelenését a gazdag díszítés tovább emeli a több 100 díszszeggel, amely végig fut a szék ülésén, karfáin és a háttámlán, valamint az üléseken és háttámlán található mély tűzött gombozással.

A modern kor kívánalmainak is tökéletesen megfelel, az extra erős mechanikával ellátott acél gázliftnek, valamint a relax funkciónak köszönhetően. A lábcsillag és a gázteleszkóp is kemény bükkfa borítást kapott, a még nagyobb stabilitás és elegancia érdekében.

Akár otthonába, dolgozó szobájába, akár irodájába, tárgyalójába szánja, a Captain’s Chesterfield forgószék garantáltan a megragadja a figyelmet.

Méretek

,

Szélesség: 61 cm

)

Magasság: 88 cm

1

Mélység: 62 cm

A székek méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Captain’s Chesterfield forgószéket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kecses váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

A lábcsillag valamint a gázlift (hidraulika) is egyedi színre pácolt bükkfa borítással rendelkezik.

A lábcsillag valamint a gázlift (hidraulika) is acélból készül, amelyet egyedi színre pácolt bükkfa borítás takar.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Captain’s Chair forgószék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Captain’s Chesterfield forgószék.

Elnyerte tetszését a Captain’s Chair forgószék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.