Chesterfield kanapék

Inspirálódjon Chesterfield kanapé kínálatunkból. Bármelyik modellt elkészítjük Önnek, de akár kép alapján is megalkothatjuk leendő Chesterfield kanapéját.

Lehetősége van megtervezni a saját ízléséhez tökéletesen passzoló kanapét, mind designban, mind méreteiben és komfortjában.

Minden kanapé elérhető komplett ülőgarnitúraként (3+2 személyes kanapé + fotel) vagy külön fotelként is, és egyes modellek elérhetőek sarok ülőgarnitúraként is. 

A Chesterfield kanapék nagyrészt bőrből készülnek, de szövetből vagy bársonyból is ellenállhatatlan látványt nyújtanak. Több mint 3000 bőr, valamint 1000 különféle szövet kínálatunk garantáltan lefedi minden igényét.

Kanapéink

Z

Kárpitos mesterek kezei által készül.

Z

Kizárólag csúcsminőségű anyagokból.

Z

Klasszikus és modern stílusban.

Z
Egyedi, amivel nem fog máshol találkozni.
Z

Saját üzemünkben, hazai gyártásban.

Z

A végletekig személyre szabható design, méret, komfort.

Chesterfield kanapé

Classic

A Classic kanapét letisztult design jellemzi a díszszegek hiánya, valamint a kevesebb díszítőelemeknek köszönhetően. Ideális választás lehet otthona mellett irodákba, tárgyalókba. A karfákon gondos kezek által készített díszhajtások tovább emelik a Classic nívóját.

Classic Deluxe chesterfield kanapé

Classic Deluxe

A Classic chesterfield kanapé Deluxe változata. A letisztult design ellenére vonzza a tekintetet. A helyiség központi eleme, mégsem hivalkodó. Tökéletes választás lehet irodákba, tárgyalókba, modern és klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Ezzel a kanapéval azonnal lenyűgözheti ügyfeleit, vendégeit.

Chesterfield kanapé

Balmoral

A tradicionális Chesterfield stílus képviselője. Hosszan ívelő könnycsepp formájú karfáit díszszegegek végtelen sora teszi még látványosabbá. Az aprólékosan kidolgozott forma a kanapé lábaitól kezdetét veszi. A Balmoral az egyik legrobusztusabb kanapé.

Chesterfield kanapé

Bristol

Hamisítatlan angol klasszikus a füstös szivarszobák és társalgók mélyéről. Alacsony háttámlájának köszönhetően nem szeparálja el a teret, ezáltal robusztus megjelenése ellenére akár kisebb helyiségeben is ideális lehet.

Chesterfield kanapé

Belgravia

A chesterfield kanapék minden stílusjegyét magán hordozza a Belgravia, mindezt modern köntösbe bújtatva. Tökéletesen megállja a helyét szinte bármilyen enteriőrben. Bársonnyal borítva egy extravagáns színválasztással igen extrém megjelenést is kölcsönözhet otthonának, vagy akár üzletének.

Chesterfield kanapé

Roma

A formabontó chesterfield kanapé, szó szerint, mivel akár félkör ívben is elkészítjük Önnek. A legtöbb variációs lehetőséggel rendelkező kanapé kínálatunkban, az olyan kiegészítők terén is, mint a kör alakú, kárpitozott dohányzóasztal.
Chesterfield kanapé

Deco Chester

Az egyenes, párhuzamos formái, krómozott görgős lábai modern hatást keltenek. Az Art Deco és Chesterfield stílust ötvözi. A káró mintákat függőleges és vízszintes hajtásokra cseréli, a több 1000 díszszeg viszont magában hordozza a Chesterfield stílus jellemzőit. Bárhol megállja a helyét legyen az otthona nappalija, dolgozószoba, iroda vagy rendelő.

york chesterfield bőr kanapé

York

A York egyik különlegessége, hogy a karfák és a háttámla egyben van, mégis a háttámla magasabb mint a karfák. A magas háttámla kényelmes és stabil tartást biztosít, így hosszútávon is kényelmes a használata. A kanapé gombokkal, díszegekkel és kéderekkel gazdagon díszített.

Chesterfield kanapé

Oxford

Egy tradicionális angol chesterfield kanapé, ami a korai chesterfield stílusjegyeit hordozza magán. Magas megmunkált lábai tökéletesen harmonizálnak a keskeny, kecses karfákkal, amelyek követik a háttámla vonalát. Magas háttámlája egyenes tartást biztosít használata során.

Chesterfield kanapé

Queen Anne

A tradicionális chesterfield kanapék zászlóshajója, még a 18. század hajnalából. Anne királynő kedvence, aki híres volt chesterfield iránti rajongásáról, ami nagyban hozzájárult a stílus terjedéséhez Anglián kívül is. Ebben a kanapéban megtapasztalhatja a fényűzés és pompa érzését.

Chesterfield kanapé

Monks

Díszegekkel díszített, keskeny, kecses karfák, magas, mély tűzött háttámla és ülés alatti gombsor, miatt vált a 18. századi angol szerzetesek kedvenc ülőbútorává. Külsőre ezek jellemzik a Monks kanapét, amely tökéletes kisebb terekbe, szerényebb méretei miatt. A magas, puhára hangolt háttámla és ülések páratlan komfortot biztosítanak.

Chesterfield kanapé

Rochester

Szintén egy szolidabb méretekkel rendelkező Chesterfield kanapé. A kényelem és letisztult formavilág tökéletes egyvelege. Vastag, többrétegű memória habbal töltött ülései és háttámlája kényelmes, pihentető tartást biztosítanak.

Chesterfield kanapé

Winchester

Gazdagon díszített Chesterfield kanapé, magas görgős lábakkal, hosszan felfelé ívelő kagyló formájú karfákkal, díszegek sokaságával. A kanapé egészét, beleértve az üléseket is, mély tűzött gombozás borít. Bármely helyiség központi eleme lehet a Winchester kanapé.

Chesterfield kanapé

Windsor

Egy modern Chesterfield kanapé, kecses, letisztult formákkal. Alacsony háttámlái nem szeparálják el a teret, igy kisebb helyiségekben is ideális lehet. Bárhová is tervezi a Windsor kanapét, legyen az otthona, irodája, vagy exkluzív váróterme, garantáltan a figyelem központjában lesz.

Chesterfield kanapé

Hampton

Mélytűzés nélküli Chesterfield szövet kanapé, aszimmetrikus, esztergált lábakkal, elől réz görgőkkel szerelve. A kanapé karfáin, valamint az ülések alatt a rézgörgőkkel megegyező díszszegek futnak végig.

Chesterfield kanapé

Venezia

Keskeny, aprólékosan kidolgozott lábak, kecses vonalvezetés, tradicionális formák jellemzik a Venezia chesterfield kanapét. A háttámla és a karfák egybeforrva fémes hatású kerettel igazán patinás látványt nyújtanak bármilyen helyiségben.

Nem találja a fenti Chesterfield modellek között azt amit keres? Bármelyik Chesterfield kanapét az Ön igényeire szabjuk. Állítsa össze saját Chesterfield kanapéját és mi elkészítjük, akár kép alapján is.

Chesterfield kanapé kínálatunk komplett ülőgarnitúraként vagy fotelként is az Öné lehet, sőt akár sarokgarnitúraként is kérheti egyes modelljeinket.

További hasznos információkat talál az alábbi linkekre kattintva.

Gyakran ismételt kérdések>>>
Bemutatóteremről bővebben>>>
Rólunk>>>

Pár kérdés amivel közelebb kerülhet a tökéletes kanapéhoz

 

Mekkora igénybevételnek lesz kitéve leendő kanapéja?

Minél magasabb igénybevételű helyre tervezi kanapéját (iroda, étterem, tárgyaló), annál magasabb kopásállósággal rendelkező bőrt vagy szövetet javaslunk, hogy tartósan élvezhesse Chesterfield kanapéját.

Mennyire könnyen tisztítható legyen kanapéja?

Főként kisgyerekes családoknál nagy az esélye, hogy a kanapét gyakran szennyeződés érheti. Ilyen esetekre olyan bőr vagy szövettípust kínálunk, amelynek a tisztítása könnyedén elvégezhető otthonában, és nem kezdi ki a bőrt vagy szövetet a sok takarítás. Természetesen speciális bőr és szövet ápoló – tisztító szerekkel is a segítségere lehetünk.

Milyen módon használná kanapéját?

Irodába, tárgylóba szánná leendő kanapéját, ahol az ügyfelei kényelme lenne a fő szempont? Vagy inkább otthonában pihenne meg benne hosszabb időre, így az egészséges, pihentető tartás a kiemelt fontosságú? A felhasználási szokásaihoz méreten segítünk megtalálni a tökéletes kanapé modellt és komfort fokozatot.

Milyen testalkatú a kanapé használója?

Érdekes kérdés, és sokan nem is gondolnák, hogy mennyire fontos. Egy alacsonyabb vagy idősebb ember számára egy túl alacsony ülésmagasságú, süppedős ülés megnehezíti a felállást, míg egy magasra pozicionált üléssel nem ér le a lába a kanapéról. Figyelembe vesszük a testalkatát, hogy a kanapé használata kényelmes legyen.

Minél többet tudunk az Ön igényeiről, annál pontosabb javaslatokkal segíthetjük a legjobb döntés meghozatalához. Ha gyakran elszundikál a kanapéjában, akkor egy kényelmesebb lágyabb ülést kínálunk, ha izzadékony, egy magasabb légáteresztő kárpitot ajánlunk a figyelmébe, ha van háziállata, bemutatjuk a karcálló műbőr típusainkat.

További hasznos információkat talál az alábbi linkekre kattintva.

Gyakran ismételt kérdések>>>
Bemutatóteremről bővebben>>>
Rólunk>>>