Oxford Chesterfield kanapé

Egy ízig vérig tradicionális angol klasszikus. Kecses, keskeny karfái a háttámla magasságáig ölelik körbe a kanapé használóját. Magas háttámlája és puha, kifejezetten lágyra hangolt ülése páratlan kényelmet biztosítanak. Első lábai elegáns angol stílusban készültek, bronz görgőkkel kiegészítve. Szerényebb méretei lehetővé teszik, hogy kisebb helyekben is kényelmesen elhelyezhető az Oxford Chesterfield kanapé.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 148 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 195 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Füles fotel

Szélesség: 88 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 50 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 30 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen az Oxford Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
vörös chesterfield kanapé karfa
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény bükkfából készült szolid vázszerkezete vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal kiegészítve.

Üléspárnák

Üléseinek párnázata lágy komfortfokozatú rugalmas de egyben nagy sűrűségű habból készülnek, amely igény szerint keményebb komfortú habbal is készülhet.

Lábak

Aszimmetrikus lábai elől esztergált, színre pácolt bükkfából készülnek, réz görgőkkel szerelve.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

Az Oxford kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Oxford modell.

Elnyerte tetszését az Oxford kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.