Bemutatóterem

Chesterfield bútorainkat személyesen is megtekintheti bemutatótermünkben, ahol 200 nm-en, berendezett enteriőrökben vannak kiállítva a kanapék, fotelek, és egyéb bútorok. Bemutatótermünk címe: 1118. Budapest, Budaörsi út 48.

A Chesterfield kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövetminta is várja, amelyek között biztosan megtalálja a kedvencét.

Bemutatótermünk fő célja, hogy kipróbálhassa milyen páratlan kényelmet tud nyújtani egy Chesterfield bútor, illetve az igényei feltérképezését követően szakmai tanácsokkal is segítünk.

A tanácsadás keretein belül javaslatokat teszünk a felhasználási módok alapján az ideális kárpitanyagokra. Emellett a bútorok tisztítása és ápolása terén is segítséget nyújtunk, speciális bőr és szövet ápoló-tisztító készítményekkel.

Chesterfield kínálatunk folyamatosan változik, az aktuális trendek és igények alapján. Rendszeresen részt veszünk külföldi bemutatókon. Az itt szerzett inspirációkat felhasználjuk a termékfejlesztések során.

Bemutatótermünk előtt közvetlen, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára.

FONTOS! Bemutatótermünk a hét minden napján látogatható, előzetes időpont egyeztetés alapján. Kérjük minden esetben egyeztessen időpontot a látogatás előtt, elérhetőségeinken.

Rochester chesterfield bőr fotel karfa