Rólunk

Családi vállalkozásunkat több mint 20 éve indítottuk el. Rajongásunk a bútorok iránt már ekkor is töretlen volt, de kezdetben egy kisebb bemutatóteremben készítettünk egyedi bútorokat.

A Chesterfield bútorok készítése számunkra elsősorban nem munka, hanem szenvedély. Imádjuk minden részét a tervezéstől egészen a gyártásig. 

Minden bútort saját gyártásban készítünk. Bútoraink különlegessége, hogy minden apró elemét az Ön igényeire szabjuk, de egy valamiből nem engedünk, ez pedig a minőség.

Kizárólag csúcsminőségű anyagokkal dolgozunk, legyen az akár bőr vagy szövet, de a bútorok vázelemei is magas minőségű anyagokból készülnek.

A prémium anyagok pedig megkövetelik a kimagasló kivitelezést is. Az általunk készített bútorok magasabb minőséget képviselnek az átlagnál. Prémium kategóriás bútoraink mind designban, mind minőségben magasan az átlag felett vannak.

Ez természetesen a bútorok árain és érezhető, de irányelvünk, hogy csak és kizárólag a legjobb minőséget nyújtjuk ügyfeleink számára.

Chesterfield bútoraink

Z

Kárpitos mesterek kezei által készülnek.

Z

Kizárólag csúcsminőségű anyagokból.

Z

Klasszikus és modern stílusban.

Z

Egyediek, amivel nem fog máshol találkozni.

Z

Saját üzemünkben, hazai gyártásban készülnek.

Z

A végletekig személyre szabhatóak design, méret és komfort terén.

Hogyan zajlik egy bútor megvásárlása?

Igények feltérképezése

Az első lépés, hogy megvizsgáljuk az igényeit ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel:. Hova tervezi a bútort? Milyen igénybevételnek lesz kitéve? Mekkora helyiségbe? Az igényei alapján javaslatokat teszünk a bútor egyes paramétereire. (kárpit anyaga, méretek, kivitel…)

Tervezés és gyártás

Amint megvannak a szükséges paraméterek, az előleg rendezését követően hozzálátunk a bútora tervezéséhez és gyártásához. Ez az idő jellemzően 10-12 hetet szokott igénybe venni, a megrendelt bútoroktól függően.

Minőségellenőrzés

Az elkészült Chesterfield bútora egy alapos minőség-ellenőrzésen esik át. Itt minden apró részletében megvizsgáljuk a bútort. Csak tökéletes bútorokat adunk ki a kezeink közül.

Z

Bútor átadása és szállítása

A második részlet rendezését követően átadjuk egyedi Chesterfield bútorát, amelyet igény szerint akár házhoz is szállítunk. A házhozszállítás sáron a bútort a végső helyéig visszük, azaz otthonán belül oda, ahová szánta.

Az általunk készített Chesterfield kanapék, fotelek, székek, és egyéb bútorok a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Az acél vázra élettartam garanciát vállalunk, a bútorok további elemire pedig 3 év garancia jár.

Hogy minél tovább élvezhesse bútora kényelmét és szépségét, speciális bőr és szövet ápoló – tisztító szereket is tudunk biztosítani, így újszerű állapotban tarthatja bútorát hosszú éveken keresztül.

Amennyiben egy olyan Chesterfield bútorra vágyik, amely méreteiben, stílusában és kényelmében is tökéletes alkalmazkodik az elvárásaihoz, akkor a legjobb helyen jár.

Kérdése merült fel? Látogasson el gyakran ismételt kérdések oldalunkra, vagy tegye fel kérdését elérhetőségeink valamelyikén, illetve személyesen, Budapesti bemutatótermünkben.