Gyakori kérdések

Mennyi idő alatt készülnek el a bútorok?

A Chesterfield bútorok elkészítési ideje nagyságrendileg 10-12 hét. A gyártási időt befolyásolják az egyedi igények. Minden árajánlathoz kalkulálunk egy várható elkészítési időt.

Megtekinthetőek a kanapék?

A kanapék, ülőgarnitúrák többsége megtekinthető személyesen is, Budapesti bemutatóterünkben, előzetesen egyeztetett időpontban.

Más színekben is elérhetőek a kanapék?

Minden kanapé, fotel, szék és komplett ülőgarnitúra rengeteg színben elérhető. Több mint 3.000 bőr valamint 1.000 szövet áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a kedvenc színárnyalatát.

Van garancia?

Az acélból készült vázakra élettartam garanciát biztosítunk, minden további elemre 3 év garanciát vállalunk.

Hol készülnek a bútorok?

Minden Chesterfield bútort sajátkezűleg, hazai gyártásban készítünk el, Dusnoki üzemünkben. 5 kárpitos mester aprólékos keze munkáját dicséri minden elkészült bútor.

Hogyan tudok rendelni?

Mivel minden általunk készített bútor teljesen egyedi, ezért a rendelése előtt felmérjük az igényeit, aminek a legegyszerűbb módja egy személyes konzultáció bemutatótermünkben.

Egyedi bútorokat is készítenek megrendelésre?

Természetesen. Imádjuk amit csinálunk, így bármilyen elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal.

Mennyibe kerülnek a Chesterfield bútorok?

A bútorok árát befolyásolják a megadott méretek, a választott anyagok, valamint a design, díszítések. Pontos árakat csak ezek ismeretében tudunk adni. Amennyiben szeretné tudni egy Chesterfield modell árát, keressen bizalommal elérhetőségeinken.

Van házhozszállítás?

Igény szerint a Chesterfield bútorokat házhoz szállítjuk. Házhozszállítás esetében a bútort egészen a végleges helyéig visszük. (A házhozszállítást nem tartalmazza a bútor ára.) A házhozszállítás ára minden esetben egyedi, a szállítandó bútoroktól, illetve olyan egyéb fényezőktől függően, mint a távolság, vagy akár az emeletek száma.

Érdemes előzetesen felmérni a terepet, hogy rendelkezésre áll e a kellő hely, ajtónyílások, lépcsőfordulók szélessége, a bútor szállításához. A megrendelő felelőssége, hogy a bútor beférjen mindenhol a szállítás során.

Kérdéseit várjuk elérhetőségeinken, vagy személyesen, bemutatótermünkben, előzetes időpont egyeztetés után.

További hasznos információkat, tippeket Blog oldalunkon olvashat, ide kattintva >>>