Chesterfield bútor

Egészítse ki kanapéját, ülőgarnitúráját, egyedi Chesterfield bútorokkal. Személyre szabott dohányzóasztalok, padok és egyéb kiegészítők. Rendezze be akár teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield stílusú bútorokkal, kiegészítőkkel.

A Chesterfield bútorok stílusát, megjelenését kanapéjához, ülőgarnitúrájához igazítjuk, a tökéletes összhang érdekében.

Természetesen a bútorok esetében is elérhető Magyarország legnagyobb bőr választéka, ami több mint 3.000 különféle bőrtípus foglal magába, valamint akár szövetből is elkészítjük kedvenc Chesterfield bútorát, amihez 1.000 szövet áll a rendelkezésére.

Bútoraink

Z

Kárpitos mesterek kezei által készül.

Z

Kizárólag csúcsminőségű anyagokból.

Z

Klasszikus és modern stílusban.

Z
Egyedi, amivel nem fog máshol találkozni.
Z

Saját üzemünkben, hazai gyártásban.

Z

A végletekig személyre szabható design, méret, komfort.

Chesterfield kanapé

Window Seat

A Window Seat Chesterfield pad aprólékos, kárpitos mesterek kezei által kidolgozott megjelenése hűen tükrözi a Chesterfieldre jellemző luxust és eleganciát. A háttámla hiánya miatt kisebb terekben is könnyedén elhelyezhető.
Classic Deluxe chesterfield kanapé

Chesterfield dohányzóasztal

Chesterfield ülőgarnitúrák nélkülözhetetlen kiegészítője, ez a dohányzóasztal. A kárpitozása egy az egyben megegyezhet kanapéja, ülőgarnitúrája kárpitozásával. Otthona mellett szivarszobákba, társalgókba is megfelelő választás.

Chesterfield kanapé

Chesterfield virág és lámpatartó

Egyedi bútordarab ez a Chesterfield stílusú lámpa és virágtartó, amely tökéletesen harmonizálhat egyéb Chesterfield bútoraival. Kinézete mellett magassága miatt is igazán feltűnő darab.

Classic Deluxe chesterfield kanapé

Windsor puff

Gazdagon díszített Chesterfield stílusú puff. A Windsor kanapé és ülőgarnitúrához családhoz készült kiegészítő. A puff több méretben és kárpitozással is az Öné lehet.

Nem találja a fenti Chesterfield modellek között azt amit keres? Bármelyik Chesterfield kanapét az Ön igényeire szabjuk. Állítsa össze saját Chesterfield kanapéját és mi elkészítjük, akár kép alapján is.

Chesterfield kanapé kínálatunk komplett ülőgarnitúraként vagy fotelként is az Öné lehet, sőt akár sarokgarnitúraként is kérheti egyes modelljeinket.

További hasznos információkat talál az alábbi linkekre kattintva.

Gyakran ismételt kérdések>>>
Bemutatóteremről bővebben>>>
Rólunk>>>