Venezia dohányzóasztal

Egy exkluzív Chesterfield stílusú dohányzóasztal, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely elegáns otthonnak vagy irodának. Ez a különleges dohányzóasztal időtlen eleganciát sugároz.

Az asztal lábai finoman íveltek, amelyek légies könnyedséggel, de stabil tartást biztosítanak. Kézzel faragott minták díszítik, amelyek egyedi karaktart kölcsönöznek minden egyes darabnak.

A bükkfából készült asztallap megőrzi a fa természetes szépségét és erezetét, így minden egyes Venezia dohányzóasztalnak egyedi megjelenést ad.

Classic Deluxe chesterfield kanapé

Méretek

,

Hosszúság: 96 cm

)

Magasság: 46 cm

1

Szélesség: 54 cm

A dohányzóasztal méretét (magasság, szélesség, hosszúság) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Chesterfield dohányzóasztalt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa

Elnyerte tetszését a Chesterfield dohányzóasztal? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.