Chesterfield dohányzóasztal

A Chesterfield stílus megalakulásának hajnalán füstös szivarszobákban volt a legelterjedtebb a Chesterfield. Éppen ezért megalkottunk egy olyan dohányzóasztalt, ami tökéletesen visszatükrözi a Chesterfield stílust.

A dohányzóasztal üveg fedlappal készül, amely alatt szintén mélytűzött gombozás található. Kérésére a fedlap készülhet fából vagy bőrből is.

Bármilyen Chesterfield bútor mellé ideális kiegészítő lehet., legyen az kanapé, fotel vagy komplett ülőgarnitúra.

Méretek

,

Szélesség: 120 cm

)

Magasság: 60 cm

1

Mélység: 45 cm

A dohányzóasztal méretét (magasság, szélesség, mélység) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Chesterfield dohányzóasztalt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa

Elnyerte tetszését a Chesterfield dohányzóasztal? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.