Chesterfield virág és lámpatartó

Tökéletes kiegészítője lehet egy Chesterfield stílusú enteriőrnek ez a virág és lámpatartó. A kárpitozást a meglévő Chesterfield bútoraihoz igazítjuk a tökéletes harmónia érdekében. Egy méteres magassága miatt is igen szembetűnő, igaz, a méretei személyre szabhatóak, mint a többi általunk készített Chesterfield bútor esetében.

Méretek

,

Szélesség: 45 cm

)

Magasság: 100 cm

A virágtartó méretét (magasság, szélesség) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Chesterfield virágtartót Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa

Elnyerte tetszését a Chesterfield lámpa és virágtartó? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.