Windsor Chesterfield puff

Egy ízig vérig Chesterfield puff. A Windsor Chesterfield kanapé és fotel tökéletes kiegészítője. A gazdag díszítés és a kárpitozott lábak tökéletes összhangban vannak a bútorcsalád többi elemével.

Több méretben is elérhető, bár inkább nagyobb terekben javasolt.

Méretek

,

Szélesség: 110 cm

)

Magasság: 35 cm

1

Mélység: 110 cm

,

Szélesség: 75 cm

)

Magasság: 35 cm

1

Mélység: 180 cm

A puff méretét (magasság, szélesség, mélység) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Windsor Chesterfield puffot Budapesti bemutatótermünkben.

Queen Anne háttámla

Elnyerte tetszését a Chesterfield puff? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.