Windsor modern Chesterfield fotel

Egy modern stílusú Chesterfield fotel, amely tökéletesen passzol minimál és klasszikus enteriőrökbe is. A kárpitozott lábak és a fotel egészén végig fűtő mélytűzött gombozás tovább emeli a nívóját a fotelnek.

A design mellett a kényelem tekintetében is páratlan élményt nyújt. Erről a nagy rugalmasságú kitöltőhab és az anti allergén toll pehely gondoskodik. A Windsor fotel ideális kiegészítője lehet otthona mellett irodájának, dolgozó szobájának várótermének.

Fotel méretek

,

Szélesség: 110 cm

)

Magasság: 100 cm

1

Mélység: 65 cm

*A fotel méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield fotel egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Windsor Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

A vázszerkezet tömör bükk fűrészárúból készült rétegelt lemez, elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az üléspárnákat anti allergén toll pehely, valamint rugalmas, lágy kitöltőhab egyvelege alkotja.

Lábak

A lábak tömör bükkfából készülnek, amelyet a fotellel megegyező kárpitba bújtatunk.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Windsor fotel elérhető ülőgarnitúra, kanapé vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Windsor modell.

Elnyerte tetszését a Windsor fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.