Window Seat Chesterfield pad

Különleges Chesterfield pad, amely a Viktoriánus stílusjegyeit hordozza magán. Szolid méretekkel rendelkezik, ezért, és a háttámla hiányából adódóan nem szeparálja el a teret, így kisebb helyiségekben is ideális választás lehet.

Ablakok alá, ágyvégekbe, háló és előszobákba vagy akár a kandalló mellett is kényelmesen elhelyezhető bútor.

A pad minden apró eleme kézzel készül, kezdve a megmunkált lábaktól, a díszszegeken át, egészen az ível, mélytűzött karfákig. Tökéletes kiegészítője lehet bármely Chesterfield kanapénak, ülőgarnitúrának vagy fotelnek.

Méretek

,

Szélesség: 116 cm

)

Magasság: 73 cm

1

Mélység: 44 cm

*

Ülésmagasság: 45 cm

A pad méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Window Seat Chesterfield padot Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

A vázkeret masszív bükkfából készül, csapolva, ragasztva és csavarozva.

Üléspárnák

A megfelelő tartásért elasztikus hevederből készült feszes rugózat felel. A kényelemért pedig nagy sűrűségű és rugalmasságú kitöltőhab. A teljes ülésfelületet, valamint a karfák belső oldalát mélytűzött gombozás díszíti.

Lábak

Pácolt és antikolt esztergált bükkfából készült lábak,amelynek a színe szabadon választható egyszínű, vagy akár antikolt változatban is.

Kárpit

A kézzel antikolt valódi bőr kollekciónk színeivel a legmutatósabb. de a természetesség kedvelőnek készülhet anilin vagy nubuk típusú bőrből vagy olasz bársony kárpitozással is.
A Window Seat stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Window Seat Chesterfield pad.

Elnyerte tetszését a Window Seat Chesterfield pad? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.