Roma Chesterfield kanapé

A Roma egy modern stílusú Chesterfield kanapé. A karfákat, üléseket és háttámlákat mély tűzött gombozás borítja, ami eklektikus, modern-klasszikus hangulatot kölcsönöz. Előnye, hogy rengeteg enteriőrbe beilleszthető.

Különlegessége, hogy teljesen egyedi formákban is elkészülhet. A megszokott sarok, L alakú vagy U alakú formák mellett ívelt formákban is az Öné lehet. Mivel rengeteg formában és méretben elkészíthető, egyedi árképzés a jellemző.

A variációs lehetőségeket tovább növeli, hogy a kanapéhoz csatlakoztatható kárpitozott asztalokkal és zsámolyokkal is kérhető.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 230 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

2 személyes íves kanapé kar nélkül

Sugár (R): 160
Hosszúság: 190 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

Mélytűzött kör zsámoly/asztal

Átmérő: 80 cm
Magasság: 40 cm

Z

Fotel

Szélesség: 110 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

Ívre illeszkedő mélytűzött, gombozott zsámoly/asztal

Szélesség hátul: 68 cm
Szélesség elől: 39 cm
Hosszúság: 90 cm
Magasság 39 cm
Z

Mélytűzött ellipszis zsámoly/asztal

Szélesség: 80 cm
Hosszúság: 154 cm
Magasság 40 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Roma Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Fából készült váza függőlegesen és vízszintesen szőtt nagy ellenállású elasztikus hevederekkel van megerősítve.

Karfa és háttámla

A közepesen magas karfák a magasított háttámlával kényelmes és egyben pihentető tartást biztosítanak. A karfákat minden oldalról mély tűzött gombozás díszíti. A gombozások tökéletesen futnak a kanapé egészén, beleértve a sarkokat is.

Üléspárnák

Az ülések egyedi igények szerinti komfort fokozatokkal készülhetnek, egész a puha, süppedős komforthaból, a kemény habokig. Különlegessége, hogy az üléseket is mély tűzött gombsor díszíti.

Lábak

Különleges, lebegő hatást keltenek a rövid, mindössze 2 cm magas rejtett lábak. A kanapé készültet 8 cm magas fém lábakkal is, így az ülésmagasságot 40 cm-ről 46 cm-re emeli.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Roma kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Roma modell.

Elnyerte tetszését a Roma kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.