Rochester Chesterfield kanapé

Kényelmes, lágy komfortú Chesterfield kanapé. A magas háttámla és a többrétegű visco ülések rendkívül pihentető érzés nyújtanak. Ebben a kanapéban könnyen elszundíthat az ember. Szolidabb méreteinek köszönhetően a kisebb, klasszikus stílusú enteriőrökbe tökéletesen passzol.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 142 cm
Mélység: 94  cm
Magasság: 100 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 194  cm
Mélység: 94 cm
Magasság: 100 cm

Z

Füles fotel

Szélesség: 90 cm
Mélység: 94 cm
Magasság: 100 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 35 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Rochester Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény bükkfából készült masszív vázszerkezet, vízszintesen és függőlegesen megtámogatott elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Üléseinek párnázata lágy komfortfokozatú rugalmas de egyben nagy sűrűségű memóriahabból készülnek, amely igény szerint keményebb komfortú habbal is választható.

Lábak

Esztergált, színre pácolt bükkfából készült lábai 5 cm magasak.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Rochester kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Rochester modell.

Elnyerte tetszését a Rochester kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.