Winchester Chesterfield kanapé

A tradicionális angol klasszikus stílus megtestesítője. Különlegessége az íves úgynevezett „flyaway” karfái, amelyek egybeforrnak a háttámlával.

Gombozott díszítés borítja a kanapé egészét beleértve a karfákat, az ülések felületét, az ülések alatti részt és a háttámlát. Rendkívüli elegancia sugárzik minden részletéből. A lábak réz görgőkkel vannak ellátva, így könnyebben mozgatható ez az igazi kézműves Chesterfield kanapé.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 189 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 238 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

Z

4 üléses kanapé

Hosszúság: 260 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Szélesség: 295 cm
Mélység: 246 cm
Magasság: 82 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Szélesség: 295 cm
Mélység: 295 cm
Magasság: 82 cm

Z

Fotel

Szélesség: 146 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Winchester Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Bükkfából készült strapabíró vázszerkezet, acél hullámrugózattal.

Üléspárnák

Az ülések szerteágazó komfort fokozatban elérhetőek, a lágyabb, süppedősebb kitöltő anyagoktól, egészen a keményebb, sűrűbb habokig.

Lábak

Aszimmetrikus lábai esztergált bükkfából készülnek, színre pácolva, elől réz görgőkkel ellátva, a könnyebb mozgathatóság érdekében.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Winchester kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Winchester modell.

Elnyerte tetszését a Winchester kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.