Classic Chesterfield kanapé

Klasszikus Chesterfield kanapé, visszafogott, ízléses díszítéssel. Különlegessége az üléspárnák alatt található mélytűzött, gombozott díszítés. Karfáját elegáns hajtások varázsolják még egyedibbé. Igény szerint ágyneműtartós vagy vendégágy funkcióval is elérhető.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 235 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

Fotel

Hosszúság: 115 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 250 cm
Magasság 80 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 310 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Hosszúság: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 45 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Classic Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

i

Technikai információk

Vázszerkezet

Strapabíró, kemény bükkfából készült váz, acél hullám rugózattal. Az ágyneműtartós és vendégágy funkciókat tartalmazó kanapék a nagy teherbírás érdekében acél áthidalással is rendelkeznek.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Az 5 cm magasságú esztergált lábai bükkfából készülnek, színre pácolva. A lábak színe, kialakítása, mérete is igény szerint személyre szabható.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat.

A Classic Chesterfield kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Classic modell. 

Elnyerte tetszését a Classic kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.