Belgravia Chesterfield kanapé

A klasszikus Chesterfield stílusjegyeit hordozza magán, mélytűzött gombozással, az ülések alatt dupla gombsorral. Az itt látható modell extravagáns megjelenéséről a bársony rózsaszín kárpitozás gondoskodik, ami tökéletesen szemlélteti, mennyit befolyásol egy kanapén a választott kárpitanyag, legyen az bőr vagy szövet. A kanapé igény szerint akár vendégágy vagy ágyneműtartó funkcióval is az Öné lehet.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 235 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 250 cm
Magasság 80 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Szélesség: 310 cm
Mélység: 310 cm
Magasság 80 cm

Z

Fotel

Szélesség: 115 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 45 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Belgravia Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény, bükkfából készült strapabíró vázszerkezet, erős, acél hullámrugózattal. Ágyneműtartó vagy vendégágy funkciók esetében acél áthidalással növeljük a kanapé teherbírását.

Üléspárnák

Az üléspárnák komfortja igény szerint a keményebb, nagy sűrűségű haboktól, egészen a lágyabb, süppedősebb kitöltő anyagokig elérhető.

Lábak

Lábai színre pácolt, esztergált kemény bükkfából készülnek, amelyek 5 cm magasak. Aprólékosan megmunkált lábak, széles korong alakban végződnek.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Belgravia kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Belgravia modell.

Elnyerte tetszését a Belgravia kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.