Deco Chesterfield kanapé

A Deco Chesterfield kanapét szögletes, párhuzamos formák jellemzik. A mély tűzött gombozás függőleges és vízszintes formái eltérnek a megszokott kárómintáktól. Eklektikus, helyenként Art Deco stílusjegyeket viselő formavilága teszi igazán különlegessé. A krómozott díszszegek és görgőkkel ellátott lábai egyenesen vibrálnak a kanapén.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 175 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 235 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

6 személyes sarok garnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 250 cm
Magasság 80 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 310 cm
Magasság: 80 cm

Z

Fotel

Szélesség: 115 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 50 cm
Hosszúság: 80 cm
Magasság: 38 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Deco Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Váza kemény bükkfából készül, strapabíró acél hullám rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések keménységét az Ön igényei szerint állítjuk be, a süppedősebb kacsatoll és memóriahab egyvelegétől egészen a keményebb, nagy sűrűségű habokig.

Lábak

Első lábai gúla alakban végződnek, elegáns krómozott vagy sárgaréz görgővel szerelve.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Deco kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Deco modell.

Elnyerte tetszését a Deco kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.