Bristol Chesterfield kanapé

Különlegessége a kifelé ívelő háttámlában és karfákban rejlik. Antik vörösréz díszszegek sokasága öleli körbe a kanapét, ami igazán különleges és tradicionális hangulatot kölcsönöz. Tekintélyes méretekkel rendelkezik, mégsem szeparálja el a teret, így kisebb helyiségekbe is tökéletes választás lehet. Igény szerint ágyneműtartó és vendégágy funkciókkal is elérhető.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 235 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 250 cm
Magasság 80 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Szélesség: 310 cm
Mélység: 310 cm
Magasság 80 cm

Z

Fotel

Szélesség: 115 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 45 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Bristol Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Bristol chesterfield fotel karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Strapabíró favázra épülő kanapé, acélból készült tartós hullámrugózattal. Az ágyneműtartóval illetve vendégágy funkciókkal rendelkező kanapék az erős teherbírás érdekében acél áthidalásokkal vannak megerősítve.

Üléspárnák

Az ülések párnázata igény szerint készülhet keményebb komfort fokozatú, nagy sűrűségű habbal, vagy lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjával. A komfortot teljes mértékben az Ön igényeire hangoljuk.

Lábak

Lábai színre pácolt, esztergált bükkfából készülnek. A lábak sztenderd magassága 5 cm, de igénye esetén magasabb és alacsonyabb lábakkal is kérhető.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Bristol kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Balmoral modell.

Elnyerte tetszését a Bristol kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.