Monks Chesterfield kanapé

A Monks egy klasszikus angol Chesterfield. Magas, mély tűzött gombozott háttámlája kényelmes és egyben stabil tartást biztosít. Különlegessége, hogy a karfák is gombozott díszítéssel rendelkeznek, valamint az ülések alatt is található egy dupla gombsor. Csekély méretei miatt ideális választás lehet kisebb helyiségekben is. Központi eleme lehet irodáknak, tárgyalóknak, könyvtáraknak vagy akár klubhelyiségeknek, szivarszobáknak is.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 148 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 195 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

4 üléses kanapé

Hosszúság: 242 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Füles fotel

Szélesség: 88 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 50 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 30 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Monks Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény bükkfából készült szolid vázszerkezete vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal kiegészítve.

Üléspárnák

Üléseinek párnázata lágy komfortfokozatú rugalmas de egyben nagy sűrűségű habból készülnek, amely igény szerint keményebb komfortú habbal is készülhet.

Lábak

Esztergált, színre pácolt bükkfából készült lábakkal rendelkezik.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Monks kanapé elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Monks modell.

Elnyerte tetszését a Monks kanapé? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.