Executive Chesterfield forgószék

Az Executive Chair egy tradicionális Chesterfield forgószák, a stílus minden jellegzetességével. Mélytűzött gombozás díszíti az ülést, a háttámlát és a karfákat. Dupla díszszeg sor fut végig a karfák előlapjától az ülésekig, valamint a karfák külső oldalán egészen a háttámla csúcsáig.

A karfák teljesen egybe olvadnak a háttámlával, és a Chesterfieldre jellemző tulipán formában végződnek.

Vastag üléspárnázata kényelmes, így hosszabb időtöltésre is tökéletesen alkalmas, ez a klasszikus köntösbe bújtatott, modern irodai forgószék.

Méretek

,

Szélesség: 68 cm

)

Magasság: 108 cm

1

Mélység: 84 cm

Az forgószék méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Executive Chesterfield forgószéket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Tömör váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

Nagy teherbírású acél lábak és gázlift, amely egyedi színre pácolt, esztergált bükkfa borítással rendelkezik. A szék teherbírása 140 kg.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Executive főnöki forgószék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Executive Chesterfield forgószék.

Elnyerte tetszését a Executive Chesterfield forgószék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.