Gainsborough karfa nélküli Chesterfield étkező és tárgyaló szék

A Chesterfield szék, amely exkluzív megjelenése mellett páratlan kényelmet biztosít. A szék teljes felületét mélytűzött gombozás, díszíti. A háttámla oldalán és a lábak csatlakozásánál díszszegek teszik még nívósabbá.

A lábai extra merevítést kaptak, ami biztosítja a szék stabilitását, valamint tartósságát. A Gainsborough szék egy egész életen át biztosítja Ön számára a kényelem és stílus egyvelegét.

Étkezők, tárgyalók és irodák, valamint exkluzív vendégváró helyiségek tökéletes kiegészítője lehet.

Méretek

,

Szélesség: 57 cm

)

Magasság: 100 cm

1

Mélység: 63 cm

Az étkezőszék méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Gainsborough Chesterfield étkezőszéket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Tömör váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

Egyedi színre pácolt, profi díszítő marással készült bükkfa lábak, amelyek összekötő elemekkel biztosítják a stabilitást, és tartósságot.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Gainsborough étkezőszék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Gainsborough Chesterfield étkezőszék.

Elnyerte tetszését a Gainsborough Chesterfield étkezőszék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.