Director’s Chesterfield szék

Elegáns Chesterfield főnöki szék. A magas, kecsesen ívelt lábak színre pácolt, esztergált bükkfából készülnek. Az ülés alatt és a karfa előlapján a lábakkal tökéletesen harmonizáló, aprólékosan megmunkált fa borítás található.

A karfák oldalán és fa előlapjának mentén, díszszegek sorakoznak. A háttámláját és ülését is kárómintát formáló mélytűzött gombozás díszíti.

Vastag háttámla és üléspárnái magas kényelmet biztosítanak, több órán át is. Modern és klasszikus stílusú irodákban egyaránt jól mutat.

Méretek

Főnöki szék

,

Szélesség: 68 cm

)

Magasság: 108 cm

1

Mélység: 84 cm

A főnöki szék méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Director’s Chesterfield főnöki széket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kecses váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

Magas lábai strapabíró bükkfából készülnek, amelyek kérésének megfelelő színre pácolunk.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Director’s Chair főnöki szék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Director’s Chesterfield szék.

Elnyerte tetszését a Director’s Chair főnöki szék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.