Gainsborough Chesterfield forgószék

A Gainsborough Chesterfield forgószék a 18. századból származó tradicionális angol klasszikus. Több 100 díszszeg ékesíti a széket az ülések sarkain, a karfák mindkét oldalán, valamint a háttámlán.

A karfák előlapja, valamint a lábcsillag borítása is esztergált és színre pácolt bükkfából készült. Az ülés és a háttámla is mély tűzött, gombozott díszítés kapott. A szék minden elemét valamilyen díszítés borítja.

Az extra erős acél gázlift (mechanika) garantálja, hogy egy életen át élvezhesse a Gainsborough Chesterfield forgószék kényelmét, és kifinomult megjelenését, otthonában, vagy irodájában.

Méretek

,

Szélesség: 60 cm

)

Magasság: 100 cm

1

Mélység: 63 cm

A forgószék méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Gainsborough Chesterfield forgószéket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Tömör váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

Az acélból készült lábcsillag valamint a gázlift (hidraulika) is egyedi színre pácolt bükkfa borítással rendelkezik.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Gainsborough Chair forgószék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Gainsborough Chesterfield forgószék.

Elnyerte tetszését a Gainsborough Chair forgószék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.