Gainsborough karfás  Chesterfield étkező és tárgyaló szék

A Gainsborough étkező és tárgyaló szék exkluzív megjelenés mellett kifejezetten kényelmes. Erről a háttámla és üléspárnák vastag szivacsozása gondoskodik.

Az ülőfelület kifejezetten széles, és a háttámla felől kifelé szélesedik, ami kényelmes üléspozíciót biztost hosszú ideig.

A karfák által több mint 150 díszszeggel több díszíti ezt a Chesterfield tárgyalószéket, mint a karfa nélkülit.

Magas, profin mart lábai kereszttartóval vannak megerősítve, ezzel stabilizálva és masszív tartást adva a széknek. Ez garantálja, hogy székének élettartama még hosszabb legyen.

Méretek

,

Szélesség: 57 cm

)

Magasság: 100 cm

1

Mélység: 63 cm

Az tárgyalószék méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Gainsborough Chesterfield tárgyalószéket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Tömör váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

Egyedi színre pácolt, profi díszítő marással készült bükkfa lábak, amelyek összekötő elemekkel biztosítják a stabilitást, és tartósságot.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Gainsborough tárgyalószék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Gainsborough Chesterfield tárgyalószék.

Elnyerte tetszését a Gainsborough Chesterfield szék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.