Director’s Chair Chesterfield forgószék

A forgószék, amely ötvözi az elegáns Chesterfield stílus minden elemét, a mai modern kor irodai követelményeivel. Küllemre egy tradicionális Chesterfield forgószék, a köntös alatt viszont a legmodernebb forgószék mechanika dolgozik.

A háttámlát és ülést sűrű, mély tűzött gombozás díszíti, amelyek szimmetrikus visszahajtásokban végződnek a szék szélein.

A karfák előlapja esztergált és egyedi színre pácolt bükkfából készült, kívül-belül díszszegek ölelésében. A karfák külső oldalán található díszszegek egészen a háttámla magasságáig követik a szék vonalait.

Az acél lábcsillag valamint a gázlift (mechanika) is a karfákhoz hasonló színre pácolt, esztergált bükkfa borítást kaptak. A Director’s Chesterfield főnöki forgószék tetőtől talpig aprólékosan kidolgozott, ami mester emberek kezeinek munkáját dicsérik.

Méretek

Főnöki forgószék

,

Szélesség: 68 cm

)

Magasság: 108 cm

1

Mélység: 84 cm

A forgószék méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Director’s Chesterfield főnöki forgószéket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kecses váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

A lábcsillag valamint a gázlift (hidraulika) is acélból készült, ami egyedi színre pácolt bükkfa borítással rendelkezik.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Director’s Chair forgószék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Director’s Chesterfield forgószék.

Elnyerte tetszését a Director’s Chair forgószék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.