Sophie Capitonné Chesterfield forgószék

A Sophie Capitonné Chesterfield forgószék tökéletes mása, a Sophie fotelnek, azzal a különbséggel, hogy a kárpitozott lábakat felváltják a gurulós kerekek.

Kifejezetten modern megjelenésű forgószék. Különlegessége, hogy a karfák teljesen egybeolvadnak a háttámlával, ami így körülöleli használóját. Ez a megoldás a komfort terén is páratlan élményt nyújt, hosszú órákat is kényelmesen eltölthet benne.

Mélytűzött gombozás díszíti a háttámla és a karfa belső oldalát. A lábcsillag acélból készült, amelyeket bükkfa borítás takar.

Méretek

,

Szélesség: 80 cm

*

Ülésmagasság: 42 cm

)

Magasság: 86 cm

1

Mélység: 84 cm

A forgószék méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Sophie Capitonné Chesterfield forgószéket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

A vázszerkezet bükkfa, rétegelt, valamint hajlított rétegelt lemezek felhasználásával készül.

Karfa és háttámla

Magas sűrűségű habbal kitöltött karfái és háttámlája stabil, kényelmes tartást biztosítanak.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, lágy, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

Acélból készült lábai minőség olasz mechanikával vannak felszerelve, amely 140 kg-os testsúlyig terhelhető. A lábcsillag valamint a gázlift (hidraulika) is egyedi színre pácolt bükkfa borítással rendelkezik.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Sophie Capitonné szék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Sophie Capitonné Chesterfield forgószék.

Elnyerte tetszését a Sophie Capitonné Chesterfield forgószék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.