Library Chair Chesterfield karfás szék

Egy tradicionális Chesterfield szék, aprólékosan kidolgozott díszítések sokaságával. Kifejezetten magas, bükkfából készült, elől esztergált lábakon áll. A lábak és az ülés között dupla díszszeg sor található. A karfák megmunkálása a lábakéhoz hasonló, kényelmes kárpitozott könyöklővel, amelyet szintén díszszegek vesznek körül.

A magas háttámla tökéletesen harmonizál a magas lábakkal. A háttámla és az ülés is mélytűzött gombozással díszített. A háttámla nem csak esztétikus, hanem kényelmes is. Erről a derékmagasságban ívelt forma gondoskodik.

Kifejezetten pihentető ülést biztosít, így tökéletesen alkalmas könyvtár és szivarszobákba, valamint tárgyalókba, ahol hosszabb időt töltenek egyhuzamban a székben. Étkezőszékként is tökéletes, kényelmes és esztétikus választás.

Méretek

,

Szélesség: 69 cm

)

Magasság: 113 cm

1

Mélység: 75 cm

A székek méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Library Chesterfield széket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Tömör váz, kemény bükkfából, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával.

Lábak

Egyedi színre pácolt, masszív bükkfából készült lábak, amelyek antik effekttel is kérhetőek.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Library Chair stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Library Chesterfield karfás szék.

Elnyerte tetszését a Library Chair Chesterfield szék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.