President Chesterfield forgószék

A President Chesterfield bőr forgószék ékes dísze lehet bármely irodának, tárgyalónak. A magas háttámlával rendelkező főnöki forgószék stabil és egyben kényelmes testtartást biztosít.

A kifelé ívelő tulipán formát öltő karfákat réz díszszegek díszítik. Magas háttámlája kényelmes testtartást biztosít, hosszú időn át. A háttámla befelé ívelő szélei körül ölelik felhasználóját.

A háttámla és az ülőfelület teljes területét mélytűzött gombozás borítja, a chesterfield stílusra jellemző kárómintában.

A csillag lábak esztergált, minőségi bükkfából készültek, így tetőtől talpig exkluzív megjelenést sugároz a President forgószék.

A klasszikus megjelenést napjaink legmodernebb mechanikájával szereltük fel. A lábcsillag és a gázlift is tartós acélvázra épült, hogy hosszú évekig gondtalanul élvezhesse a President Chesterfield szék kényelmét és páratlan megjelenését.

Méretek

,

Szélesség: 80 cm

)

Magasság: 128 cm

1

Mélység: 85 cm

A székek méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a President Chesterfield széket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Tartós acél vázszerkezet és gázlift, szolid, esztergált és egyedi színre pácolt bükkfa borítással, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával gombozva és mélytűzve.

Lábak

Görgőkkel szerelt csillag lábai acélból készült, amely egyedi színre pácolt bükkfa borítást kapott. A gázlift szintén tartós acélból készült.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A President Chesterfield forgószék stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított President Chesterfield forgószék.

Elnyerte tetszését a President Chesterfield forgószék? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.