Williams IV. Library Chair

Különleges, korhű Chesterfield szék a 19. századból. Kifinomultsága minden apró részletéből árad. Hátsó lábai íveltek, míg első lábai aprólékosan megmunkált, esztergált bükkfából készültek, réz görgőkkel szerelve.

Karfái egybeolvadnak az első lábakkal. A faragott minták a karfákon még a Chesterfield stíluson belül is különlegességnek számítanak. A karfák teteje kárpitozott, mélytűzött hajtásokkal és díszszegekkel díszített.

Az üléspárna szintén mélytűzött, alatta díszszegek sora fut körbe a széken. Az üléspárna szelei benyúlnak egészen a karfák alá. Széles és mély ülése nem csak szép, hanem kényelmes is.

A hátsó lábak vonalai egészen a háttámla tétjééig kísérik a széket, díszszegek sokaságával. A háttámla az üléspárnához hasonlóan mélytűzött.

A szék tervezésénél kiemelt figyelmet szenteltünk a kényelemnek, így nem csak pompás dísze lehet akár egy könyvtárnak, hanem pihentető társ egy hosszú regényhez.

Méretek

,

Szélesség: 69 cm

)

Magasság: 89 cm

1

Mélység: 80 cm

A székek méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott fotelek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Williams IV. Library Chesterfield széket Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Szolid bükkfa váz gazdag, a korra jellemző díszítéssel, kézzel készült faragásokkal, függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata közepes keménységűre hangolt, kemény, nagy sűrűségű és rugalmasságú hab felhasználásával gombozva és mélytűzve.

Lábak

Hátul fix, ívelt lábakkal, elöl pedig gazdagon díszített esztergált dísz görgős lábakkal szerelve.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Williams IV. Library Chair stílusával megegyező fotel, kanapé vagy akár komplett ülőgarnitúra elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Williams IV. Library Chair.

Elnyerte tetszését a Williams IV. Library Chair? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.