Queen Anne Chesterfield ülőgarnitúra

Anna királyné kedvenc Chesterfield ülőgarnitúrája, a 18. századból. Az ülőgarnitúra vonalai kecses, nőies bájra hajaznak. A magas lábak formája, a karfákban folytatódnak, amelyek a háttámla tetejéig ívelnek, körülölelve használóját. A Queen Anne ülőgarnitúra a klasszikus enteriőrök meghatározó darabja lehet.

Méretek

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 148 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 195 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 50 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 35 cm

Z

Füles fotel

Szélesség: 88 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Füles fotel XL

Szélesség: 100 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Az ülőgarnitúra méretét (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és fotelek elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Queen Anne Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Masszív bükkfából készült kecses, de rendkívül szilárd vázszerkezet, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata széles skálán mozog, a puha, süppedősebb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a merevebb, keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

20 cm magas, eredeti Queen Anne lábak, egyedi színre pácolt bükkfából.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Queen Anne, komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel, vagy szék formájában.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Queen Anne Chesterfield ülőgarnitúra.

Elnyerte tetszését a Queen Anne ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.