York Chesterfield ülőgarnitúra

Klasszikus Chesterfield ülőgarnitúra, amely rendkívül kényelmes testtartást biztosít. Karfái a háttámla vonalából lefelé ívelnek. Ülései alapból lágy, süppedős komfortra vannak hangolva, de ez igény szerint módosítható. Tökéletes választás lehet otthona mellett irodák, tárgyalók, vendéglátóhelyek és szállodák számára.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 160 cm
Mélység: 100 cm
Magasság: 82 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 210 cm
Mélység: 100 cm
Magasság: 82 cm

Z

Fotel

Szélesség: 106 cm
Mélység: 100 cm
Magasság: 82 cm

Z

XL Fotel

Szélesség: 118 cm
Mélység: 100 cm
Magasság: 82 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 42 cm

*Az ülőgarnitúra méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúra egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a York Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Váza kemény bükkfából készül, strapabíró acél hullám rugózattal.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Esztergált, színre pácolt bükkfa lábai 5 cm magasak.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A York, komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel, vagy szék formájában. 

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított York modell.

Elnyerte tetszését a York ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.