Monks Chesterfield ülőgarnitúra

Klasszikus Chesterfield ülőgarnitúra, magasított háttámlával, gazdagon ellátott díszítéssel. Sűrű mélytűzött gombozás a háttámlán és az ülések alatt, valamint a karfákon. Ideális klasszikus stílusú irodákba, tárgyalókba, dolgozó szobákba, valamint otthonába is, ahol a magas komfort fokozat miatt, hosszú idő eltöltés is kényelmes ebben az ülőgarnitúrában.

Méretek

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 148 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 195 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

4 üléses kanapé

Hosszúság: 242 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Füles fotel

Szélesség: 88 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 50 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 30 cm

Az ülőgarnitúra méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és fotelek elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Monks Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Rendkívül szilárd, bükkfából készült vázszerkezettel rendelkezik, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések szerteágazó komfort fokozatban elérhetőek, a lágyabb, süppedősebb kitöltő anyagoktól, egészen a keményebb, sűrűbb habokig.

Lábak

Bükkfából készült esztergált lábait, egyedi színre pácolva is kérheti.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Monks, komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel, vagy szék formájában.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Monks ülőgarnitúra.

Elnyerte tetszését a Monks ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.