Winchester Chesterfield ülőgarnitúra

Különleges, kagyló formájú karfáiról könnyen felismerhető a Winchester Chesterfield ülőgarnitúra. Gazdagon díszített, mélytűzött gombozás és díszszegek sokasága tovább emeli a nívóját az ülőgarnitúrának.

Enyhén megemelt háttámlával rendelkezik, ami kifejezetten kényelmes. A rézből készült görgős lábak megkönnyítik az ülőgarnitúra mozgatását.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 189 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 238 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

Z

4 üléses kanapé

Hosszúság: 260 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Szélesség: 295 cm
Mélység: 246 cm
Magasság: 82 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Szélesség: 295 cm
Mélység: 295 cm
Magasság: 82 cm

Z

Fotel

Szélesség: 146 cm
Mélység: 99 cm
Magasság: 82 cm

*Az ülőgarnitúra méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúránk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Winchester Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Bükkfából készült strapabíró vázszerkezet, acél hullámrugózattal.

Üléspárnák

Az ülések szerteágazó komfort fokozatban elérhetőek, a lágyabb, süppedősebb kitöltő anyagoktól, egészen a keményebb, sűrűbb habokig.

Lábak

Aszimmetrikus lábai esztergált bükkfából készülnek, színre pácolva, elől réz görgőkkel ellátva, a könnyebb mozgathatóság érdekében.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Winchester, komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel, vagy szék formájában. 

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Winchester modell.

Elnyerte tetszését a Winchester ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.