Rochester Chesterfield ülőgarnitúra

Az egyik legkényelmesebb Chesterfield ülőgarnitúra. A magas háttámla enyhén kagyló formája kényelmes testtartást biztosít akár hosszú órákon át. Minimalista design jellemzi, így modern enteriőrökben is mutatós.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 142 cm
Mélység: 94  cm
Magasság: 100 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 194  cm
Mélység: 94 cm
Magasság: 100 cm

Z

Füles fotel

Szélesség: 90 cm
Mélység: 94 cm
Magasság: 100 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 35 cm

*Az ülőgarnitúra méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúra egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Rochester Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény bükkfából készült masszív vázszerkezet, vízszintesen és függőlegesen megtámogatott elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Az ülések párnázata több komfort fokozatban is elérhető. Kezdve a lágyabb, süppedősebb de nagy sűrűségű memóriahaboktól egészen a keményebb, feszesebb habokig.

Lábak

Esztergált, színre pácolt bükkfából készült lábai 5 cm magasak.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Rochester, komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel, vagy szék formájában. 

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Rochester modell.

Elnyerte tetszését a Rochester ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.