Balmoral Chesterfield ülőgarnitúra

Tradicionális Chesterfield ülőgarnitúra, amely klasszikus enteriőrökben érzi jól magát. A könnycsepp formában végződő karfák, vagy a gondosan megmunkált lábak eleganciát sugároznak. Kifejezetten jól mutat fa bútorok mellett.

Aprólékosan kidolgozott díszítés jellemzi, amire ékes példa a megmunkált bükkfa láb, vagy az ülőgarnitúra alján végigfutó hajtások.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 213 cm
Mélység: 110 cm
Magasság: 89 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 251 cm
Mélység: 110 cm
Magasság: 89 cm

Z

Fotel

Szélesség: 150 cm
Mélység: 110 cm
Magasság: 89 cm

Z

Zsámoly

Hosszúság: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság: 42 cm

Az ülőgarnitúra méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és fotelek elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Balmoral Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Strapabíró, masszív bükkfából készült kecses vázszerkezet biztosítja a szilárd alapokat, vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal.

Üléspárnák

Ülése tollas párnával készül, ezért ennyire domború az alakja, de igény esetén szivaccsal is kérhető.

Lábak

Lábai aszimmetrikusak. Elől gyűrűkkel gazdagon díszített, egyedi színre pácolt esztergált bükkfa lábak. Hátul ívelt, hasáb alakú lábakon áll.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus székre vágyik – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Balmoral Chesterfield ülőgarnitúra stílusával megegyező szék, kanapé vagy fotel elkészítésére is van lehetősége.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Balmoral ülőgarnitúra.

Elnyerte tetszését a Balmoral Chesterfield ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a székek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.