Oxford Chesterfield ülőgarnitúra

Tradicionális Chesterfield ülőgarnitúra, a stílus hajnaláról. Aprólékosan kidolgozott lábai tökéletes összhangban vannak a karfákkal, amelyek a háttámla tetejéig ívelnek. Kecses megjelenése és méretei által kisebb terekben is ideális választás lehet.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 148 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 195 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Füles fotel

Szélesség: 88 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 110 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 50 cm
Hosszúság: 60 cm
Magasság: 30 cm

*Az ülőgarnitúrák méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúra egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen az Oxford Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Kemény bükkfából készült szolid vázszerkezete vízszintesen és függőlegesen szőtt elasztikus rugózattal kiegészítve.

Üléspárnák

Üléseinek párnázata lágy komfortfokozatú rugalmas de egyben nagy sűrűségű habból készülnek, amely igény szerint keményebb komfortú habbal is készülhet.

Lábak

Aszimmetrikus lábai elől esztergált, színre pácolt bükkfából készülnek, réz görgőkkel szerelve.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

Az Oxford, komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel, vagy szék formájában. 

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Oxford modell.

Elnyerte tetszését az Oxford ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.