Bristol Chesterfield ülőgarnitúra

A Bristol egy tradicionális angol Chesterfield ülőgarnitúra a füstös szivarszobák mélyéről. A rengeteg, kisebb-nagyobb díszszeg markáns megjelenést kölcsönöz, míg az ívelt karfák és háttámla letisztult megjelenéssel bír.

A Bristol azon kevés Chesterfield ülőgarnitúrák közé tartozik, amely igény szerint vendégágy vagy ágyneműtartó funkciókkal is rendelkezik.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 235 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 250 cm
Magasság 80 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Szélesség: 310 cm
Mélység: 310 cm
Magasság 80 cm

Z

Fotel

Szélesség: 115 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 45 cm

*Az ülőgarnitúra elemeinek (kanapé + fotel) méretezésénél (ülésmagasság, ülőfelület, karfa-háttámla magasság) figyelembe vesszük a tér adottságait, ahová tervezi, valamint az Ön személyes igényeit.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Bristol Chesterfield bőr ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Bristol chesterfield fotel karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Strapabíró favázra épülő kanapé, acélból készült tartós hullámrugózattal. Az ágyneműtartóval illetve vendégágy funkciókkal rendelkező kanapék az erős teherbírás érdekében acél áthidalásokkal vannak megerősítve.

Üléspárnák

Az ülések párnázata igény szerint készülhet keményebb komfort fokozatú, nagy sűrűségű habbal, vagy lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjával. A komfortot teljes mértékben az Ön igényeire hangoljuk.

Lábak

Lábai színre pácolt, esztergált bükkfából készülnek. A lábak sztenderd magassága 5 cm, de igénye esetén magasabb és alacsonyabb lábakkal is kérhető.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Bristol komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel vagy szék formájában is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Bristol modell.

Elnyerte tetszését a Bristol ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.