Classic Deluxe Chesterfield ülőgarnitúra

A Classic Chesterfield ülőgarnitúra Deluxe változata. A gazdagabb díszítésnek köszönhetően kecsesebb a megjelenése, ami jól mutat klasszikus és modern enteriőrökben egyaránt.

A Deluxe bőr ülőgarnitúra különlegessége a karfák előlapján látható. Olyan hajtásokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen szimmetrikusak, és befelé ívelnek, ami 3D hatást kölcsönöz a karfáknak, miközben a háttámlától kifelé szélesednek.

Másik jellegzetessége, hogy nem csak a kanapé belső oldalai (háttámla, karfák), hanem a külső oldalak is gombozott díszítést kaptak.

A Classic Deluxe Chesterfield bőr ülőgarnitúra minden eleméből az elegancia, luxus sugárzik. Tökéletes választás lehet otthona mellett irodákba, szállodákba, és minden olyan helyen, ahol fontos a kifinomult miliő.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 75 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 230 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 75 cm

Z

Fotel

Szélesség: 115 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 75 cm

Z

Zsámoly

Szélesség: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 42 cm

*Az ülőgarnitúra méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúra egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Classic Deluxe Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

A kemény, bükkfából készült váz garantálja a tartósságot. Emellett függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózat támogatja, hogy a kanapé strapabíró és egyben kényelmes legyen.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Különleges aszimmetrikus lábai elől gyűrűkkel gazdagon díszített, színre pácolt bükkfából készülnek. Hátsó lábai pedig íves, hasáb alakot öltenek.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Classic Deluxe Chesterfield ülőgarnitúra elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Classic Deluxe modell.

Elnyerte tetszését a Classic Deluxe ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.