Venezia Chesterfield ülőgarnitúra

A Venezia ülőgarnitúra szett egy 2 személyes, egy 3 személyes kanapéból, és egy fotelból áll. Tradicionális megjelenése tökéletesen passzolhat könyvtárakba, szivarszobákba, bárokba, vagy akár irodákba.

Magas háttámlája és tekintélyes méretei igénylik a nagyobb tereket. A kényelmet a már említett magas háttámla mellett a több komforttal is rendelhető, vastag üléspárnák biztosítják.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Szélesség: 141 cm
Mélység: 80 cm
Magasság: 97 cm

Z

3 üléses kanapé

Szélesség: 190 cm
Mélység: 80 cm
Magasság: 97 cm

Z

Fotel

Szélesség: 74 cm
Mélység: 80 cm
Magasság: 97 cm

Z

Chaise lounge

Szélesség: 162 cm
Mélység: 80 cm
Magasság: 97 cm

*A kanapék méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield kanapénk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Venezia Chesterfield kanapét Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Szolid bükkfa vázszerkezet, faragott díszítő elemekkel, amely olasz kézi munka eredménye.

Üléspárnák

A komfort itt is választható a lágytól a közepesen át a feszes komfortig.

Lábak

A képeken meleg ezüst felület látható, amely valódi fém füstfóliát jelent. Készülhet hideg ezüst, meleg ezüst, arany, óarany fémes felületekkel, ezenkívül lehet egyszínű festés választott színben, vagy pedig csak pácolva és lakkozva, láthatóan hagyva a bükk természetes erezetét.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Venezia ülőgarnitúra elérhető kanapé, vagy akár fotel változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Venezia modell.

Elnyerte tetszését a Venezia ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.