Hampton Chesterfield ülőgarnitúra

A Hampton Chesterfield ülőgarnitúra különlegessége, hogy elhagyja a Chesterfield stílusra oly jellemző mélytűzött gombozást. Ennek köszönhetően modern enteriőrökbe is jól illeszthető.

A karfák és a háttámla egymagas, így stabil és pihentető tartást biztosít akár hosszú órákon át.

Aszimmetrikus első esztergált lábain réz görgő található, ami nem csak esztétikus, de megkönnyíti az ülőgarnitúra mozgatását is.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 235 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

Fotel

Hosszúság: 115 cm
Mélység: 96 cm
Magasság 80 cm

Z

6 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 250 cm
Magasság 80 cm

Z

7 személyes sarokgarnitúra

Hosszúság: 310 cm
Mélység: 310 cm
Magasság 80 cm

Z

Zsámoly

Hosszúság: 60 cm
Mélység: 60 cm
Magasság 45 cm

*Az ülőgarnitúra elemeinek (kanapé, fotel) méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúránk egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Hampton Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

A kemény, bükkfából készült váz garantálja a tartósságot. Emellett függőlegesen és vízszintesen szőtt elasztikus heveder rugózat támogatja, hogy a kanapé strapabíró és egyben kényelmes legyen.

Üléspárnák

Az üléspárnák kitöltő anyagát az igényei szerint alakítjuk a süppedős, lágyabb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Különleges aszimmetrikus lábai elől gyűrűkkel gazdagon díszített, színre pácolt bükkfából készülnek. Hátsó lábai pedig íves, hasáb alakot öltenek.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Hampton Chesterfield ülőgarnitúra elérhető ülőgarnitúra, fotel vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Hampton modell.

Elnyerte tetszését a Hampton ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.