Roma Chesterfield ülőgarnitúra

Egy igazán különleges Chesterfield ülőgarnitúra, ami szakít a megszokott méretekkel és formákkal. Az ülőgarnitúrák általános kombinációi és elemei a 3-2-1, 3-1-1, ülőgarnitúrák sarokgarnitúra, L vagy U alakú, ottomanos kanapékkal és fotellel.

A Roma ülőgarnitúra a fentieken túl ívelt formákban is elérhető, teljesen egyedi méretekben. A teljesen tetszőleges ívek mellett olyan további kiegészítőkel is személyre szabható, mint a kárpitozott ívelt dohányzóasztal, vagy akár a karfák nélküli kivitel.

Elemválaszték

Z

2 üléses kanapé

Hosszúság: 170 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

3 üléses kanapé

Hosszúság: 230 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

2 személyes íves kanapé kar nélkül

Sugár (R): 160
Hosszúság: 190 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

Mélytűzött kör zsámoly/asztal

Átmérő: 80 cm
Magasság: 40 cm

Z

Fotel

Szélesség: 110 cm
Mélység: 90 cm
Magasság 82 cm

Z

Ívre illeszkedő mélytűzött, gombozott zsámoly/asztal

Szélesség hátul: 68 cm
Szélesség elől: 39 cm
Hosszúság: 90 cm
Magasság 39 cm
Z

Mélytűzött ellipszis zsámoly/asztal

Szélesség: 80 cm
Hosszúság: 154 cm
Magasság 40 cm

*Az ülőgarnitúra méretének kialakítása során figyelembe vesszük a helyiség adottságait, valamint személyes igényeit. Bármely Chesterfield ülőgarnitúra egyedi méretekben is az Öné lehet.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Roma Chesterfield ülőgarnitúrát Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Classic Deluxe chesterfield bőr fotel
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Fából készült váza függőlegesen és vízszintesen szőtt nagy ellenállású elasztikus hevederekkel van megerősítve.

Karfa és háttámla

A közepesen magas karfák a magasított háttámlával kényelmes és egyben pihentető tartást biztosítanak. A karfákat minden oldalról mély tűzött gombozás díszíti. A gombozások tökéletesen futnak a kanapé egészén, beleértve a sarkokat is.

Üléspárnák

Az ülések komfort fokozata széles skálán mozog, a puha, süppedősebb kacsatoll és memóriahab kombinációjától, egészen a merevebb, keményebb tartást biztosító habokig.

Lábak

Különleges, lebegő hatást keltenek a rövid, mindössze 2 cm magas rejtett lábak. A kanapé készültet 8 cm magas fém lábakkal is, így az ülésmagasságot 40 cm-ről 46 cm-re emeli.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Roma, komplett ülőgarnitúra mellett az Öné lehet akár egyedülálló kanapé, fotel, vagy szék formájában. 

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Roma modell.

Elnyerte tetszését a Roma ülőgarnitúra? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a kanapék mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.