Hampton Chesterfield fotel

A kényelem és a stílus egyvelegét testesíti meg a Hampton Chesterfield fotel. Különlegessége, hogy nincs rajta mélytűzött gombozás, valamint a szövet kárpitozás.

A háttámlával egybeolvadt karfák előlapján réz díszszegek sokasága található, amely az ülések alatt is megjelenik, tökéletesen harmonizálva az első, esztergált lábakra erősített réz görgőkkel.

Méretek

,

Szélesség: 115 cm

)

Magasság: 80 cm

1

Mélység: 96 cm

A fotel méreteit (magasság, szélesség, ülőfelület) kérésére az igényeihez, testalkatához szabjuk, a kifogástalan kényelem érdekében.

A tökéletes design megalkotásához 3.000 bútorbőr és 1.000 bútorszövet közül válogathat. Emellett a díszszegek színét, valamint a pácolt bükkfa árnyalatait is meghatározhatja. Természetesen minden segítséget megadunk, a lehető legjobb döntéshez.

Berendezné teljes otthonát, munkahelyét Chesterfield bútorokkal? Személyre szabott székek, kanapék és komplett ülőgarnitúrák elkészítésében is a rendelkezésére állunk.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy tekintse meg személyesen a Hampton Chesterfield fotelt Budapesti bemutatótermünkben.

Classic Deluxe chesterfield kanapé karfa
Deco chester üléspárna
i

Technikai információk

Vázszerkezet

Váza kemény bükkfából készül, strapabíró acél hullám rugózattal.

Üléspárnák

A Hampton jellemzően lágyabb, süppedősebb ülésekkel rendelkezik, de igény szerint készülhet keményebb komfort fokozatú ülésekkel is.

Lábak

Esztergált, színre pácolt bükkfa lábai 5 cm magasak.

Kárpit

A kárpitozás készülhet finom, olasz bársonyból, válogatott marhabőrrel, vagy ha egy igazán különleges, luxus kanapét szeretne – nubuk vagy anilin valódi bőrrel. Több mint 3000 bőr, és 1000 szövet közül válogathat. Kárpit kínálatunkat megtekintheti ide kattinva. Teljes választékunk bemutatótermünkben áll rendelkezésére.

A Hampton fotel elérhető ülőgarnitúra, kanapé vagy akár sarokgarnitúra változatban is.

Jelenleg megtekinthető Budapesti bemutatótermünkben a kiállított Hampton modell.

Elnyerte tetszését a Hampton Chesterfield fotel? Várjuk megkeresését elérhetőségeinken. Kínálatunkat személyesen is megtekintheti Budapesti bemutatótermünkben, ahol a fotelek mellett több mint 4.000 bőr és szövet minta is várja.

Kérdése merült fel? A válaszokat megtalálhatja a Gyakran ismételt kérdések menüpontban, illetve telefonon, email-ben és személyesen is szívesen válaszolunk.